Jouw besloten feestje bij Level 4!

Staat het volgende personeelsfeestje, die bedrijfs- of netwerkborrel eraan te komen binnen jullie bedrijf? Of heb je de taak op je genomen om het aanstaande verjaardagsfeestje, een babyborrel of ander evenement te organiseren? Het dakterras van Level 4 biedt voor ieder besloten evenement de meest unieke locatie van Nijmegen! Op de vierde etage van Hotel Nimma bevindt zich een geheel nieuw buitendakterras, uitermate geschikt voor jouw besloten feestje. Kom ander gerust een kijkje bij ons nemen!

Level 4 te Nijmegen is iedere vrijdag tot en met zondag geopend van 11.00 tot 23.00 uur, gedurende deze tijden is iedereen vrij om te komen genieten van alles wat Level 4 te bieden heeft. Daarnaast is Level 4 de gehele week af te huren voor zowel ieder zakelijk- als vrijetijdsevenement.

Met haar weelderige bloementuin, comfortabele chill lounge en verrijkende uitzicht, is Level 4 een van de meest inspirerende feestlocaties van Nijmegen. Van een goed bereikbare locatie in Nijmegen tot aan exclusieve hapjes en drankjes, Level 4 verzorgt jouw feestje van begin tot eind! Level 4 heeft zich gevestigd in Nijmegen Nieuw-West, dicht aan de snelweg en met een parkeerplaats waar kosteloos geparkeerd kan worden.

Jij wenst, wij draaien! Ieder evenement wordt geheel op jouw wensen en behoeften samengesteld. Bent je geïnteresseerd? Bekijk dan snel ons aanbod!

Geef een reactie

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close