Zakelijke Evenementen

Uw zakelijke evenement is in goede handen bij Level 4!

Is jullie bedrijf opzoek naar een geschikte locatie voor een zakelijke evenement? Dan ben je bij Level 4 aan het juiste adres! Level 4 beschikt over zowel een binnen- als een buitenlocatie, dicht bij het centrum van Nijmegen met faciliteiten voor vergaderingen, zakelijke borrels, bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, netwerkborrels en vrijwel ieder ander zakelijk evenement. Wij horen graag waar jullie bedrijf naar opzoek is!

Een zakelijk evenement om niet snel meer te vergeten

Een zakelijk evenement organiseren waar je bezoekers nog lang over na blijven praten? Dat kan bij Level 4! Level 4 mag zich de eerste rooftopbar van Nijmegen en omstreken noemen en is daarbij de meest unieke locatie van Nijmegen. Een zakelijk evenement bij Level 4 is er een om niet snel meer te vergeten. Bij Level 4 geniet je van het unieke uitzicht vanaf de vierde etage van Hotel Nimma, sfeervolle muziek en verrukkelijke hapjes en drankjes. Level 4 is geschikt voor kleine en middelgrote groepen, met een capaciteit van ongeveer 80 personen. Bij Level 4 wordt het een evenement om nooit meer te vergeten!

SONY DSC

SONY DSC

Je hebt niet veel nodig voor een feestje bij Level 4! 

Kom een evenement vieren bij Level 4 en alles wordt je graag uit handen genomen. Wij zorgen ervoor dat het een evenement wordt waarbij jullie niets meer hoeven te regelen! We zorgen ervoor dat jullie evenement van begin tot eind compleet verzorgd wordt zodat jullie je nergens meer druk om hoven te maken. Level 4 biedt standaard de volgende faciliteiten aan:

 • Zowel een binnen- als een buitenlocatie
 • Prachtig uitzicht vanaf de vierde etage van Hotel Nimma
 • Een capaciteit tot maximaal 80 personen
 • Toiletten en een douche
 • Bar
 • Muziekinstallatie
 • Zitjes, tafels en stoelen
 • Catering
 • Mooie fauna met beplanting en sfeerverlichting
 • Hotelkamers
 • Gratis parkeren
 • Goed bereikbaar

Full experience beleven?

Na jullie zakelijke evenement meteen je bed induiken? Dat kan bij Level 4! Level 4 heeft zich gevestigd op de vierde etage van Hotel Nimma en daarom kunnen er naast de feestlocatie ook gemakkelijk hotelkamers bij worden geboekt! Wil jij met je collega’s graag bij ons overnachten, vraag dan naar ons feesten en slapen arrangement!

Jouw persoonlijke en bijzondere evenement! 

Ons motto: u vraagt, wij draaien! Wij doen er alles aan om het zakelijke evenement te laten slagen en blijvende herinneringen achter te laten bij jullie bedrijf. Wij vinden het belangrijk om goed te luisteren, om er op die manier voor te zorgen dat het evenement geheel is samengesteld naar al jullie wensen en behoeften! Laat ons daarom vooral weten waar je naar op zoek bent zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen! Wil je graag ook onze input hebben? Dat kan! Wij denken graag met je mee over thema’s, aankleding, hapjes, drankjes en nog veel meer.

SONY DSC

Neem gerust contact met ons op! 

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen over Level 4 als zakelijke evenementenlocatie? Neem dan gerust contact met ons op! Een offerte kan vrijblijvend worden opgevraagd bij ons. Dit kan via de mail: welcome@hotelnimma.nl of via het telefoonnummer: (024) 844 40 07.

%d bloggers liken dit:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close